Fenosol

De Fenosol Intensieve PVC- reinigers zorgen voor onderhoud en reiniging van alle onderdelen van witte PVC-ramen en deuren en garandeert een perfecte functionaliteit en een lange levensduur.

Fenosol

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Fenosol 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Fenosol aan. Fenosol is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteitproducten zoals: reinigers, primers, ontvettingsmiddel en beslagspray die speciaal geschikt zijn voor kunststof, poedergecoat aluminium, metaal, keramiek, glas en schilderwerk.

Fenosol S20 UVA 

Een speciaal reinigingsmiddel voor PVC zonder oplossende werking. Het is speciaal ontwikkeld voor het spanningsvrij reinigen van PVC-folielamineringen en acrylate-coatings, harde PVC-oppervlakken en houtreproducties na het bedrukken of warmdrukken. Fenosol S20 UVA is uitgerust met een speciaal UVA-systeem. Dit biedt harde PVC-oppervlakken een speciale bescherming tegen weersinvloeden en UV-straling. De geïntegreerde antistatische formule voorkomt dat oppervlakken weer snel vervuilen.

De Fenosol Intensieve PVC- reinigers zorgen voor onderhoud en reiniging van alle onderdelen van witte PVC-ramen en deuren en garandeert een perfecte functionaliteit en een lange levensduur. Vervuiling van algemene huishoudelijke en industriële aard, vervuiling door uitlaatgassen, stookolieresiduen en pollen worden snel en grondig verwijderd. Bekijk ook ons gehele assortiment reinigers en primers.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.