Meten & inspectie

Met de meetinstrumenten van Köhlerwoodcap kunt u snel en nauwkeurig meten in elke situatie, daarom wilt u natuurlijk enkel met kwaliteitsproducten werken. Bij Köhlerwoodcap vindt u een groot aanbod met ruime keuze.

Meten & inspectie

Producten 1-9 van 70

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Meetinstrumenten van Kohlerwoodcap

Köhlerwoodcap is specialist en leverancier van hoogwaardige meetinstrumenten voor coatingverwerkers, schilders, offshore- en constructiebedrijven, bouwbedrijven, aannemers,scheepswerven, adviseurs, inspecteurs, wooningbouwverenigingen en nog veel meer. Met een uitgebreid netwerk van leveranciers en een basisvoorraad van de meest gevraagde meetinstrumenten kunnen wij de professionele gebruikers adviseren en voorzien van hoogwaardige meetinstrumenten.

Breed assortiment in meetinstrumenten

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment meetinstrumenten. Denk onder andere aan afstandmeters, vochtmeters en kruislijnlasers. Daarnaast hebben wij zowel destructief als non destructieve meetinstrumenten in ons assortiment. 

Woodcap Inspections

Naast Condtol, Extech en Leica Disto biedt Köhlerwoodcap ook zijn eigen meetinstrumenten aan. Deze staan bekend om hun veelzijdigheid en betrouwbare resultaten. Een goed voorbeeld hiervan is de Woodcap D6 vochtmeter. De Woodcap D6 beschikt over een automatische temperatuurcorrectie en heeft een hold-functie voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.