Kowo

Kowo is ideaal voor de professionele gebruiker / ZZP’er die (incidenteel) bezig is met het plaatsen van glas. Voor elke gangbare beglazingsklus hebben wij een oplossing.

Kowo

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kowo 

Köhlerwoodcap is sinds 1954 dé specialist op het gebied van beglazingsmaterialen, renovatieproducten en meetinstrumenten. Onder de merknaam Kowo leveren wij beglazings- en afdichtingsmaterialen, beglazings- en montagegereedschappen en concept- glaslatten. De Kowo productlijn is ideaal voor de professionele gebruiker / ZZP’er die (incidenteel) bezig is met het plaatsen van glas.

Kowo glasband

Het Kowo assortiment bestaat uit complete sets voor de (klein)verbruiker, maar ook afzonderlijke verpakkingen van verschillende beglazingsmaterialen voor de zzp’er. Het Compriband/glasband van Kowo beschikt over een krachtige lijmlaag en kleeft direct vanaf de rol. De producten die Kowo aanbiedt, zijn uitermate geschikt voor het plaatsen en afdichten van ramen en kozijnen.

Kowo assortiment

Het Kowo assortiment voldoet aan de NPR-3577 beglazingsnorm. Voor elke gangbare beglazingsklus hebben wij een oplossing. Het concept leent zich perfect voor glasmontage, het vervangen van enkel glas naar dubbel glas, het stellen van kozijnen, vervangen van glaslatten bij houtrotreparaties, het monteren van kruisroedes op glas, enz.

Het Kowo assortiment is te herkennen aan de handige klein-verpakkingen, voorzien van een duidelijke en beknopte handleiding. Handig voor de klant die liever niet meer koopt dan hij nodig heeft. Handig voor u, als leverancier, want het enige wat nodig is, is één verpakkingseenheid met één artikelnummer en één prijs.

Daarnaast is het Kowo assortiment gegarandeerd 100% vrij van plastic verpakkingsmateriaal. Hiermee is het Kowo assortiment minder belastend zowel voor het milieu als voor de klant die niet hoeft na te denken over het scheiden van afval en het afvoeren daarvan op de klus. Onze Kowo verpakkingen zijn namelijk gemaakt van gerecycled karton en zijn volledig plasticvrij.

Private label

Köhlerwoodcap heeft het concept en de ontwikkeling ervan in eigen beheer, daarom is er veel mogelijk. We kunnen het schappenplan geheel aanpassen aan uw wensen en wij kunnen de Kowo producten ook leveren als private label in een opmaak die perfect aansluit bij de al bestaande private label producten.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.