Sievert

Sievert afbrandgereedschap staat bekend om zijn veilige en gebruiksvriendelijke manier van werken. Hun continue innovatie en lange ervaring, zorgt voor een goede, constante kwaliteit gereedschappen voor professionals.

Sievert

Producten 1-9 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Sievert 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Sievert afbrandgereedschap aan. Sievert is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit afbrandgereedschap zoals: gasbranders, soldeerbouten, cycloonbranders en verschillende gasslangen, die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik.

Sievert brander

Sievert afbrandgereedschap staat bekend om zijn veilige en gebruiksvriendelijke manier van werken. Met de Sievert brander is het solderen, verhitten en krimpen van uw materiaal geen enkel probleem. De verschillende Sievert branders zijn voorzien van een universele handgreep met dubbele laag harde en zachte plastic, die de handgreep ergonomischer en beter hanteerbaar maakt tijdens het gebruik. De slangen van Sievert zijn samengesteld uit drie lagen: een intern membraan van zwart gasbestendig rubber, een beschermende tussenlaag die bestand is tegen hoge gasdrukken en een oranje buitenlaag die een bescherming vormt tegen externe invloeden, zoals zonlicht en ozon.

De Sievert brander voldoet aan de strengste eisen voor de uitvoering van professionele verhittingswerken. Of het nu gaat om soldeerwerk, afbranden van verf, bekabeling, dakbedekking of edelsmeedkunst: de superieure kwaliteit in combinatie met een compleet assortiment aan accessoires maakt van de Sievert  brander een gereedschap, dat bedoeld is voor de meest veeleisende vakman.

Afbrandgereedschap

Sievert afbrandgereedschap is zo ontworpen dat uw lichaam ontzien wordt tijdens het gebruik. Zo zijn de Sievert afbrandgereedschappen de lichtste en meest ergonomische branders die ooit ontworpen zijn. Hun gewicht bedraagt 60 % minder dan die van traditionele koperen branders! Ze verminderen de gewichtsbelasting aanzienlijk en ontzien zo uw lichaam. Neem snel een kijkje in ons assortiment afbrandgereedschap.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.