Defelsko

Defelsko meetinstrumenten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit  voor professionele en industriële gebruikers. De instrumenten zijn zeer degelijk, robuust en gemakkelijk in gebruik.

Defelsko

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Defelsko 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Defelsko aan. Defelsko is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit producten zoals: laagdiktemeters, sondes, inspectie kits en vele andere meetinstrumenten die geschikt zijn voor professionele en industriële gebruikers.

Defelsko Positector

De ultrasone techniek betekent, dat de meter laagdikten van beschermende coatings meet op bijna iedere ondergrond. De Defelsko Positector 200 is geschikt voor laagdiktemetingen van droge lagen op hout, beton, kunststof, polyester etc. (met uitzondering van metaal). Met deze meter kunnen garanties worden afgegeven, controles worden uitgevoerd en productieprocessen worden geoptimaliseerd, zonder dat daarvoor schade aangebracht wordt, zoals bij destructieve metingen. Naast losse meters is het ook mogelijk om een set samen te stellen, de zogenaamde kits. Deze sets zijn speciaal bedoeld voor coating- verwerkende bedrijven of inspecties. Met een spatwater- en stofdichte behuizing, een stevige sonde en slimme sonde-aansluiting is de Defelsko Positector® 200 een degelijk en betrouwbaar instrument voor zorgeloos meten. Bekijk ook ons gehele assortiment meetinstrumenten.

Defelsko sondes

Naast de verschillende Defelsko meetinstrumenten beschikken wij ook over een groot assortiment Defelsko sondes aan. Deze Defelsko sondes zijn ideaal om metaal te meten tot een maximaal van tenminste 10.000 µm

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.