Kurk & afstandhouders

Kurk & afstandhouders dienen als bescherming voor het transport en opslag van glas, metaal, kunststof en aluminium kozijnen. 

Kurk & afstandhouders

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Afstandhouders 

Köhlerwoodcap heeft een groot assortiment afstandhouders. Afstandhouders zijn geschikt voor bescherming bij vervoer en opslag van bouwdelen en kozijnen van kunststof en metalen oppervlakken. Köhlerwoodcap heeft een groot assortiment afstandhouders. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: verschillende maten kurk, stapelschijfjes, montagepads en schuimblokken.

Afstandhouders voor glas

Het veilig vervoeren en opslaan van bouwdelen en kozijnen blijft een risicovol klusje. Het is natuurlijk zonde als het product beschadigd is voordat je het kunt gebruiken. Afstandhouders glas en afstandhouders dubbel glas hebben wij gewoon in ons assortiment zitten. De kurken afstandhouders zijn voorzien van een schuimlaag van 2 mm, dat door statische hechting blijft zitten. Hierdoor zijn ze makkelijk aan te brengen en te verwijderen en laten ze geen lijmresten achter.

Ook beschikken wij over afstandhouders die uitermate geschikt zijn voor het plaatsen van bijvoorbeeld neuslatten. De Kowo montagepads zijn dubbelzijdig klevende afstandhouders voor o.a. plaatsing onder neuslatten. De montagepads hebben een dikte van 5 mm en een diameter van 25 mm. Hiermee zijn ze geschikt voor plaatsing onder neuslatten en voldoen ze aan alle NPR 3577 normen. Deze montagepads zijn aan beide kanten voorzien van een zeer sterk hechtende acryl kleeflaag.

  • Eenvoudig verwijderden zonder resten achter te laten
  • Schokabsorberend
  • Hoge drukweerstand

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.