Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Gips & cementgebonden pleisters

Gips & cementgebonden pleisters zijn ideaal voor het egaliseren van oneffen oppervlakken en voor het opvullen van scheuren en gaten.

Gips & cementgebonden pleisters

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Gips en cement gebonden pleisters 

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gips en cement gebonden pleisters. Ons assortiment bestaat onder andere uit: kalk cement pleister, pleister cement en cementgebonden pleister. Hierdoor hebben wij voor  elke klus de juiste producten in ons assortiment. Pleisteren is met onze gereedschappen heel  eenvoudig. Ook zijn de gepleisterde oppervlakken na het aanbrengen goed te egaliseren.

Decotric 

Decotric is ideaal voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, cementgebonden buitenpleisters en boten. Zo is Decoplast geschikt voor zowel binnen als buiten. Een van de populaire producten van Decotric is de Decoplast V30 en Decoplast R40. Door de witte kunsthars en cement gebaseerde vulstof is het opvullen en egaliseren van gevels, wanden en plafonds zo gebeurd en zijn deze na afloop eenvoudig na te scheuren en te verven.

 Decomur super-hecht plamuur beschikt over een zeer goede hechting op bijna elke ondergronden en heeft een hoge vulkracht. Daarnaast zorgt deze plamuur voor een gelijkmatige en egale ondergrond. Decomur super-hecht plamuur is te gebruiken op verschillende ondergronden zoals: steen, beton, kalk, cement en verschillende stucwerken.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.