Woodcap Flexipox XT 2-in-1

492008

Meer informatie

Woodcap® Flexipox XT 2-IN-1 is een duurzaam elastische 2-componenten reparatiecompound zonder oplosmiddel op basis van gemodificeerde epoxy.

  • Krimpvrij en vochtbestendig
  • Makkelijk schuurbaar
  • Overschilderbaar
Op voorraad
Bruto adviesprijs Excl. BTW € 31,75

Meer informatie

Deze hoogwaardige pasta is extreem goed te modelleren en heeft een bijzonder goed standvermogen. Met Flexipox XT 2-IN-1 kunnen kleine en grote verticale reparaties tot 15 cm met een diepte van 5 – 65 mm in één bewerking worden gevuld. Flexipox XT 2-IN-1 wordt o.a. gebruikt voor het duurzaam vullen en repareren van grote verticale gaten en beschadigingen in hout, zoals deur- en raamkozijnen, (vorstschade aan) buitenpoets en houtrot. Flexipox XT 2-IN-1 is tevens uitermate geschikt voor reparaties aan beton, steen, metaal, diverse kunststoffen en PUR-hardschuim, voor het verlijmen van houten delen bij deelrenovaties en als beschermlaag bij kopeindhout.

Flexipox XT 2-IN-1 is bijzonder goed weerbestendig en ideaal voor het aanbrengen van waterdichte beschermlagen op poreuze oppervlakken. Flexipox XT 2-IN-1 krimpt niet en de hechting is op alle materialen uitstekend. Dankzij de speciale vulstof is Flexipox XT 2-IN-1 goed te schuren en te schaven en is overschilderbaar met elk gewenst verfsysteem. Voor een optimaal resultaat raden wij een voorafgaande impregnering aan met Woodfix Blauw. Flexipox XT 2-IN-1 is zowel binnen als buiten te gebruiken. Flexipox XT 2-IN-1 is verkrijgbaar in transparant beige. Eén koker bevat de componenten A + B.  Bekijk ook het MSDS veiligheidskaart van de Flexipox XT. 

Eigenschappen

Voordelen Krimpvrij en vochtbestendig, Makkelijk schuurbaar, Overschilderbaar
Eenheid stuk
Verwerkingstijd 8 uur
Verwerkingstemperatuur Niet beneden 5 °C
Verwerkingstijd Bij 20 °C ca. 30 min
Vuldiepte 5 – 65 mm
Kleur Beige
Inhoud Koker 250 ml (component A + B)
Soortelijk gewicht (gemengd) 1,2 kg/liter
Vlampunt 81 °C
Houdbaarheid In gesloten verpakking op een koele en droge plaats tot 18 maanden
Voorzorgsmaatregelen Contact met de huid en ogen vermijden. Draag beschermende handschoenen en een veiligheidsbril. Zorg voor ventilatie