Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Merlin Lazer glasdiktemeter

624000

Meer informatie

De Merlin Lazer glasdiktemeter is een precisie laser meetapparaat voor de exacte analyse van bijna alle beglazingstypen. De informatie over de glasdikte van de beglazing is met één druk op de knop beschikbaar zonder de ruit te demonteren.

  • Precisie laser meetapparaat
  • Ruimte tussen glaspanelen: spouw
  • Detectie van PVB-folies in veiligheidsglas
Op voorraad
Bruto adviesprijs Excl. BTW € 303,85

Meer informatie

Bij geïnstalleerde ramen is meting van de samenstelling van de ruit probleemloos mogelijk. Merlin Lazer meet glas met een toplaag, enkel glas, dubbel glas, driedubbel glas, gelamineerd glas, gelaagd veiligheidsglas (VSG) en isolatieglas.
Naast het bepalen van de glasdikte kan deze meter ook de luchtruimte meten tussen de glaslagen (spouw). Ook wordt eenvoudig gelamineerd veiligheidsglas geïdentificeerd. Met één meting aan één kant van de (gemonteerde) ruit is alle informatie over de glasdikte en luchtruimte tussen de glaslagen zichtbaar op de meter.

De Merlin Lazer glasdiktemeter is ideaal voor glaszetters, glasbouwbedrijven, vensterbouwers, fabrikanten van isolatieglas, ingenieurs, experts en is uitermate geschikt voor bouwkeuringen en gebouwtaxaties. Onmisbaar bij het analyseren en certificeren van huizen voor het energielabel!

Eigenschappen

Voordelen Precisie laser meetapparaat, Ruimte tussen glaspanelen: spouw, Detectie van PVB-folies in veiligheidsglas
Eenheid stuk
Afmetingen 155 x 52 x 16 mm
Batterij 3 x SR44W
Meetwijze Optisch