Kroonband

Kroonband is een hoogwaardig EPDM afdichtingsband welke perfect hecht op droge oppervlakken en is zowel geschikt voor enkel als dubbelglas. 

Kroonband

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Enkelvoudige afdichting van beglazingssystemen

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment beglazings- en afdichtingsbanden. Het aanbrengen van kroonband beglazing zorgt voor water- en luchtdichtheid tussen frames en isolatieglas en tussen isolatieglas in houten kozijnen en bijvoorbeeld serres. Kroonband is evengoed toepasbaar voor beglazing in fabriek en op locatie. De afdichtingsbanden worden geleverd in talrijke profielen en afmetingen en in verschillende kleuren – om aan uw behoeften te voldoen. De versterkte belijming zorgt voor een sterke hechting op droge, gladde oppervlakken zoals hout, metaal en glas.

Beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Kroonband glas is een hoogwaardig geschuimd afdichtingsband van EPDM celrubber. Het band kan worden gebruikt in een zeer divers toepassingsgebied zoals waterdichte afdichting. Kroonband kan worden gebruikt voor houten kozijnen met glaslatten, oud werk (mits sponning goed vlak en vrij van kitresten) en fabrieksbeglazing. Het band wordt geleverd op een handzame haspel. De lijmlaag aan de achterzijde is voorzien van bewapening, waardoor het niet mogelijk is om het rubber te ver op te trekken. Dit vereenvoudigt de verwerking van het band. Zo hebben wij qua kleur de kroonband wit en kroonband zwart in ons assortiment en is een van ons populaire maten de kroonband 2 mm.

Geschikt voor binnen en buiten

In oude houten kozijnen en deuren dicht het band goed af, zodat tocht geen schijn van kans heeft, waardoor aanzienlijke energiebesparingen en een beter binnenklimaat worden bereikt.

  • Perfecte hechting op droge oppervlakken
  • Toe te passen bij fabrieksbeglazing als beglazing op de bouw
  • Ozonbestendig
  • Water en luchtdicht
  • Vrij van schadelijke stoffen
  • Strak op de rol
  • Handzaam en licht
  • Goed bestendig tegen oplosmiddelen
  • Geschikt voor binnen en buiten

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.