Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Metalgel

Metalgel verft direct over roest en is een gelverf met uitstekende corrosiewerende eigenschappen en zorgt voor een langdurige bescherming van metaal.

Metalgel

Producten 1-9 van 13

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Metalgel 

Köhlerwoodcap beschikt over een breed assortiment glas- en verfbenodigdheden. Metalgel is een decoratief onderhoudsproduct. Het is een gel en onderscheidt zich daardoor duidelijk van andere verfsoorten. De gel heeft thixotrope eigenschappen (in beweging is het vloeibaarder). Het is dikker dan conventionele verf en is daardoor gemakkelijk aan te brengen en geeft een betere dekking. De unieke 3-in-1 gelformule stopt roest, egaliseert de ondergrond en zorgt eenvoudig voor een strak eindresultaat. Voor de beste decoratieve en beschermende aspecten, is het aan te raden Metalgel in twee lagen aan te brengen.

Verf direct over roest

Iedereen heeft wel een roestig hekje in zijn tuin staan, met Metalgel kunt direct over roest heen verven en deze voorzien van een nieuwe look. Met Metalgel kunt u over roest verven zonder deze eerst te behandelen met een primer. U hoeft alleen loszittend roest en oude verf van het oppervlak borstelen en de ondergrond stof- en vetvrij maken. Breng daarna de Metalgel met een kwast direct op het oppervlak aan (roeren is niet nodig). Metalgel is zeer divers toepasbaar. Niet alleen op metaal, maar bijvoorbeeld ook op hout en aluminium. Wij adviseren wel om bij hout en aluminium een primer te gebruiken. Metalgel is verkrijgbaar in 7 sprekende glanskleuren en 5 authentieke Metallic- (mat)kleuren.

3 simpele stappen

  1. Borstel eventueel loszittend roest en oude verf van het oppervlak.

  2. Maak de ondergrond stof- en vetvrij.

  3. Breng de METALGEL met een kwast direct op het oppervlak aan (roeren is niet nodig)

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.