Let op: Vanwege drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van je pakketje langer duren

Keggen & wiggen

Keggen en wiggen zijn schuin aflopende kunststof blokjes voor het stellen van ruiten, kozijnen en meubels. De keggen en wiggen zijn bestand tegen hogere temperaturen en de verouderingsweerstand is zeer groot. 

Keggen & wiggen

Producten 1-9 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Keggen en wiggen

Köhlerwoodcap heeft een groot assortiment keggen en wiggen. Met onze kunststof keggen en wiggen maakt iedere tegelzetter een prachtige tegelvloer of wand. Met onze kunststof keggen en wiggen wordt het bepalen van de juiste afstand tussen tegels nog makkelijker. Na het plaatsen van de tegel schuift u keg of wig onder de rand van de tegel. Daarnaast hebben wij ook verschillende keggen en wiggen die uitermate geschikt zijn voor het plaatsen ventilatielatten.

Soorten keggen en wiggen 

Keggen zijn schuin aflopende blokjes voor het stellen van ruiten, kozijnen, meubels en nog veel meer. Deze keggen zijn geschikt voor het stellen van kozijnen en plaatsen van glas op een schuine dorpel. Ook bruikbaar voor meerdere stelwerkzaamheden. De keggen zijn in breedte aflopend. Alle keggen zijn 100 mm lang, verkrijgbaar in verschillende breedten en aflopende diktes.

Waar vroeger veel gebruik werd gemaakt van houten wiggen en keggen heeft Köhlerwoodcap deze doorontwikkeld tot een meer duurzame en gebruiksvriendelijke kunststofvariant. De kunststof wiggen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, dus geen weekmakers! Wiggen zijn schuin aflopende blokjes en zijn geschikt voor het stellen van ruiten en kozijnen. Deze wiggen zijn aflopend over de lengte. De wiggen zijn voorzien van ribbels en hierdoor stapelbaar voor perfecte uitlijning van kozijnen en andere constructies. Daarnaast zijn de kunststof keggen universeel toepasbaar bij het stellen van elementen.

De kunststof keggen en wiggen zijn ook te koop in combinatie met beglazingsblokjes of als samengestelde assortimentsdoos

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.