Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Sievert Promatic brander Ø 14 mm

584017

Meer informatie

Sievert Promatic puntbrander met zeer fijne vlam voor precisie-slot, zoals goud- en zilver-smederijwerken. De optimale werkdruk bedraagt 2 bar.

  • Verwarmt zo gelijkmatig rondom
  • Beveiligingssysteem tegen terugslaan van de vlam
  • Inclusief piëzo-aansteking
Op voorraad
Bruto adviesprijs Excl. BTW € 101,44

Meer informatie

Het Promaticsysteem is het meest complete systeem van Sievert. De gepatenteerde piëzo-elektrische ontsteking, de universele handgreep, de uitgebreide keuze aan branders en het vooruitstrevende en ergonomische concept maken van Promatic een onmisbaar systeem voor alle veeleisende verhittingswerkzaamheden. Het systeem is zowel efficiënt voor professionals als doe-het-zelvers. Promatic werkt op propaan, butaan en MAPP-gas.

Uit kunststof vervaardigde handgreep met 30% glasvezel voor een maximale duurzaamheid. Handgreep met dubbele laag hard en zacht kunststof. Automatische ontsteking met trekker aan/uit-functie. Brander met bajonetaansluiting. Draaibare slangaansluiting die de weerstand van de slang vermindert. Gecombineerde ophanghaak en voet. Regelknop voor een precieze instelling van de vlam. 

Eigenschappen

Voordelen Verwarmt zo gelijkmatig rondom, Beveiligingssysteem tegen terugslaan van de vlam, Inclusief piëzo-aansteking
Eenheid stuk
Afmetingen 220 mm
Gewicht 160 gram
Materiaal Messing
Branderdiameter Ø 14 mm
Gasverbruik g/h 55 g/h
Warmte-effect, kW 0,7 kW
Werk druk 2 bar