Purschuim

Professioneel purschuim dat geschikt is voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, naden en kieren.

Purschuim

Producten 1-9 van 12

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Nauwkeurig opvullen, isoleren en afdichten

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment purschuimen. Het schuim is uitstekend te gebruiken voor het nauwkeurig opvullen, isoleren en afdichten van voegen, naden en scheuren. Het schuim staat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en is op veel ondergronden toepasbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: beton, steen, pleisterwerk, metaal, kunststoffen, metselwerk, PVC, polyester en hout. zowel handmatig als met een  pistool en is eenvoudig uit te voeren. Kortom: purschuim kopen? Dan moet u bij Köhlerwoodcap zijn.

Isolatieschuim 

Er zijn vele verschillende purschuimen. Zo is er geslotencellig schuim en opencellig schuim.  Het geslotencellig schuim is een compact en sterk schuim.  dat ideaal is voor isolatie (isolatieschuim). Waarbij de opencellig pur schuim juist een lage dichtheid heeft en een meer open structuur. Pur isolatie is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en is bijvoorbeeld ideaal voor het afdichten van aansluitingen, voegen, naden en kieren van o.a.: scheidingswanden met verdiepingsvloeren en scheidingswanden onderling, stel- en montageruimten tussen prefab-elementen, aansluitnaden van nokken, kepers en dakkapellen, doorvoeringen van leidingen en pijpen en het afdichten van isolatieplaten onderling. Spuitisolatie is onmiskenbaar de gemakkelijkste manier om te isoleren. Bekijk ook onze PU-Pistool Gun Foam pistolen om de purschuimen eenvoudig aan te brengen. 

Uitmuntende isolatie- en luchtdichtheidswaarde

Brandvertragend purschuim, purschuim luchtdicht of purschuim waterdicht hebben wij ook in ons assortiment zitten. Door dit brede assortiment hebben wij voor elke klus de perfecte schuim, waarmee het afdichten zo gepiept is. Daarnaast zijn al onze purschuimen voorzien van veiligheidskenmerk en zijn ze ook nog eens overschilderbaar en af te werken met pleister. Heeft u purschuim nodig voor uw werkzaamheden? Wij beschikken over bussen van Tremco Illbruck, Den Braven Zwaluw en Vawa en zowel handschuim als pistoolschuim.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.