Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Triple Glasblokjes

De kunststof Triple Glasblokjes zijn aan de onderzijde voorzien van een Z-vormige tunnel. Hierdoor wordt het beglazingssysteem beter ontwaterd en geventileerd. De kunststof triple beglazingsblokjes zijn bestand tegen zware belasting en de verouderingsweerstand is zeer hoog. 

Triple Glasblokjes

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kunststof triple Glasblokjes gebruiken?

De triple glasblokjes zijn specifiek voor triple beglazing (ruiten van 44 tot 60 mm dik). De maatvoering van deze beglazingsblokjes zijn dan ook anders en het draagvermogen ook. De Z-vormige tunnel aan de onderzijde van het stelblokje zorgt ervoor, dat het beglazingssysteem beter wordt ontwaterd en geventileerd. De triple glasblokjes worden veel gebruikt bij grote gevelbouwers, maar ook steeds meer in huizen die een hoge isolatienorm moeten behalen.

Triple beglazingsblokjes plaatsen

De beglazingsblokjes voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Hierdoor kan het kozijn ventileren en kan vocht gemakkelijk weglopen.

Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u deze naden en kieren nog afdicht.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.