Let op: Van 2 t/m 6 augustus 2021 zijn wij alleen open op aangepaste tijden (08.00 t/m 12.00 uur).

Primers & reinigers

Primers & reinigers zijn geschikt voor het verstevigen en reinigen van diverse ondergronden.

Primers & reinigers

Producten 1-9 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Glasprimers & glasreinigers 

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment glasprimers en glasreinigers. Onze glasreiniger is ideaal voor het reinigen van spiegels, ramen, autoruiten, tegels en keukenapparatuur. De glasprimers die wij aanbieden zijn daarentegen weer perfect voor het verwijderen van vetsporen, lichte vervuiling en verbeteren daardoor de hechting van bijvoorbeeld kit.

Glasreiniger 

Met de glasreinigers van Köhlerwoodcap bereikt u snel uw gewenste resultaat. De spuitbus is makkelijk in gebruik en zorgt moeiteloos voor een schoon, streeploos en glanzend resultaat. Voor een streeploze glasreiniging zijn verschillende factoren belangrijk, ook is het belangrijk om de juiste glasreiniger te kiezen. Met onze Kowo-glasreiniger bereikt u het perfecte resultaat en zijn uw spiegels en tegels weer helemaal schoon.

Daarnaast hebben wij ook een primer voor glas in ons assortiment. De glasprimer is een universeel ontvettings- en reinigingsmiddel voor kunststof, poedergecoat aluminium, metaal, keramiek, glas, schilderwerk etc. Glasprimer wordt aangeraden bij het verlijmen van kunststof, metaal of gelakt metaal op glas, bij het verlijmen van letters op vensterruiten en bij het verlijmen van glas in de keuken en badkamer.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.