Neuslatten

Neuslatten bieden bescherming aan het onderliggende hout en zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ze worden gebruikt op onderdorpels van kozijnen ter voorkoming van inwatering, vocht- en vuilophoping.

Neuslatten

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Neuslatten 

Glas- en neuslatten zijn er in vele afmetingen, modellen, kleuren en afwerkingen. En helemaal bij Köhlerwoodcap, want wij hebben ons assortiment uitgebreid met kortere afmetingen, waardoor ze naadloos in het Kowo-concept kunnen worden meegenomen. Door de kortere afmeting is de neuslat gemakkelijk te vervoeren in elke bus en zelfs in de auto. Gebruikt u de latten langere tijd niet, dan vervormen ze niet en blijven recht. Ideaal dus voor de kleinere renovatieklus of reparatie.

Neuslat plaatsen

Neuslatten plaatsen is geen enkel probleem met de neuslatten van Köhlerwoodcap. Door hun flexibiliteit en bescherming aan het onderliggende hout zijn ze bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ook kunnen ze gebruikt worden op onderdorpels van kozijnen ter voorkoming van inwatering, vocht- en vuilophoping. Neuslatten vervangen kan prima in samenwerking met de montagepads of zelfklevende neuslatringen die wij ook aanbieden. Zo hebben wij een compleet assortiment voor het vernieuwen van uw huidige neuslat.

Neuslatten bestellen

Köhlerwoodcap beschikt over vele neuslatten maten, zodat elk kozijn eenvoudig vervangen kan worden. Het bestellen van de neuslatten kan eenvoudig via de webshop of u kunt ze ophalen bij onze afhaalbalie in Rotterdam. Ons deskundig personeel kan u helpen bij het uitzoeken van de juiste neuslat en voorzien van advies bij het plaatsen van de neuslat.  

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.