Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Droogbeglazing & profielen

Droogbeglazing & profielen zijn een alternatief voor nat-beglazen. Het voordeel hiervan is dat u geen kitonderhoud heeft en dat deze manier milieuvriendelijk is. 

Droogbeglazing & profielen

Producten 1-9 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Droogbeglazing

Droogbeglazen is een eenvoudig systeem, waarbij het EPDM-profiel zowel als afstandhouder en als afdichting fungeert, zonder gebruik te maken van kit. Köhlerwoodcap heeft een groot assortiment droogbeglazings producten. Denk hierbij aan EPDM beglazingsrubber en kroonband. onze EPDM profielen zijn TNO getest en worden geleverd met 20 jaar garantie. Kwaliteit voor vakwerk! 

Droge beglazing houten kozijnen

Het beglazen van houten kozijnen kan op vele manieren. Bij Köhlerwoodcap bieden wij producten aan waarbij dit op de 'droge manier' kan. Ons Köhler kroonband heeft een hoge eindsterkte en is bestand tegen veroudering, weersinvloeden, weekmakers en uitzetting door warmte. Daarnaast dempt het band trillingen en compenseert het kleine oneffenheden. Droogbeglazing is nog steeds een populaire manier van beglazen en met dit type kroonband wordt het ook nog eens eenvoudig.

Al onze droogbeglazingproducten zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Daarnaast zijn deze droogbeglazing producten ook nog een gebruiksvriendelijk in de omgang en eenvoudig aan te brengen rondom het kozijn.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.