fbpx

Maatwerk

Köhlerwoodcap is uw partner in maatwerk!
Köhlerwoodcap kenmerkt zich door de producten direct van de fabrikant af te nemen. Hierdoor zijn wij in staat om flexibele en creatieve oplossingen te bieden aan onze klanten.

Door de goede relatie met onze fabrikanten is het leveren van maatwerk geen probleem. Maatwerk kan worden toegepast voor bijna alle soorten producten die wij voeren.

Van beglazingsmaterialen tot vulmiddelen voor de parketindustrie en meetinstrumenten. Van kleine tot grote projecten. Samen met onze leveranciers en een vernieuwde kijk op de markt hebben wij snel en naar de behoefte van onze klanten nieuwe Private Labels en zelfs hele concepten ontwikkeld, welke vandaag de dag nog steeds worden toegepast.

Kowo concept

U heeft vast wel eens van de ‘plastic soup’ gehoord. Jaarlijks wordt er 311 miljoen ton nieuw plastic geproduceerd en jaarlijks komt 5 miljoen ton plastic terecht in onze oceanen. Dat kan in onze ogen anders!

Köhlerwoodcap kenmerkt zich door de producten direct van de fabrikant af te nemen. Hierdoor zijn wij in staat om flexibele en creatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. De Kowo productlijn is tevens aan te passen naar uw eigen private label. Zo kunt u kiezen uit belijming, afwerking, huisstijl en beschikt u over uw eigen samengestelde private label.

Kortom, wilt u een voorloper zijn binnen uw vakgebied en beschikken over je eigen private label op de werkplaats, neem dan snel contact met ons op: (0)10 - 27 80 880

Vulmiddelen voor de Parketindustrie:
Al ruime tijd bieden wij producten voor de parketindustrie in Europa.
Afgestemd naar wens en smaak van de klant. Daarnaast blijft Köhlerwoodcap haar producten verder ontwikkelen om innovatief te blijven en mee te groeien met de laatste innovaties. De producten zijn geheel naar wens te ontwikkelen én te produceren. Denk hierbij aan: kleur, verwerkbaarheid, toepassing, potlife, aantal componenten en nog heel veel meer. Meer weten? Neem dan contact met ons op.


              Voor                               Tijdens                                    Na

 

Rubber Profielen op maat:
Met slechts een klein stukje profiel als voorbeeld kunnen wij al aan de slag en een oplossing op maat aandragen! Hoe complex of oud het profiel ook is, wij vinden een geschikte oplossing. Onderstaand een greep uit onze voorraad profielen:

 

Private Label Meetinstrumenten en Inspectiekoffers op maat:
Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van meetinstrumenten kunnen wij dit helemaal naar uw eigen voorkeur laten programmeren en samenstellen.

Ook is het mogelijk om bij ons een vochtmeter onder private label te laten ontwikkelen en te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo Daarnaast is Köhlerwoodcap ook sterk in meetkoffers / inspectiekoffers op maat. Meer weten? Neem dan contact met ons op !