fbpx

Stayer

Köhlerwoodcap is sinds korte tijd de Nederlandse dealer van het gereedschap merk Stayer. Dit Europese merk is langzaam de wereld aan het veroveren (58 landen) en zijn hier nog lang niet mee klaar. Zij willen de Nederlandse professionals nu graag kennis laten maken met hun onovertroffen produkten.

Stayer is al 55 jaar actief in de markt van (Elektrische) gereedschappen en Diamanten zaagbladen. Ze beschikken over hun eigen test faciliteiten en voordat een nieuw gereedschap in het assortiment wordt opgenomen, wordt het uitvoerig op locatie getest door eindgebruikers. Dit resulteert in gereedschap dat optimaal voldoet aan de wensen van de klanten én robuust genoeg is om op een bouwplaats te worden gebruikt.

Om het seizoen goed te beginnen hebben wij al een accu combiset (een schroef- boormachine en een slag- schroefmachine), hetelucht föhn en een freesmachine opgenomen in ons eigen assortiment. Alle door KW geselecteerde Stayer produkten worden in sterke kunststof koffers geleverd en vaak ook inclusief een compleet assortiment accessoires.

Informatie of prijzen van de Stayer gereedschappen zijn op te vragen bij de verkoop. Vergeet u ook niet te kijken bij de acties van deze maand.