fbpx

Meten is weten

Vocht is in de komende periode weer een belangrijke factor tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Een uitstekend moment dus om vocht- en hygrometers onder de aandacht te brengen.

Na de succesvolle introductie van de nieuwste generatie Köhlerwoodcap vocht- en hygrometers breiden wij het meetassortiment uit met BUDGET meters. Deze nieuwe lijn bestaat uit een overzichtelijk assortiment Extech® meters. Geschikt voor de meest voorkomende toepassingen.
In de bijlage vindt u een digitaal voorbeeld van de folder voor de nieuwe instrumenten.

Afgelopen jaar introduceerden we ook onze nieuwe baliedisplay voor de bekende meters als D6, TH10, IR15 en BM4. Het display stelt uw klanten in staat de meters te bekijken, vast te houden, te proberen en alle informatie over de meters in één overzichtelijke folder te bekijken. Het is een succes geworden; de reacties zijn lovend en de verkopen zichtbaar gestegen. Heeft u deze display nog niet besteld, bekijk dan de bijgesloten informatie en de vernieuwde baliefolder.

Wilt u meer weten over onze (nieuwe) meetinstrumenten, vernieuwde baliefolder of onze meetinstrumenten-baliedisplay, neem dan gerust contact met ons op 010-278 08 80 of bel onze vertegenwoordiger voor een demo!