fbpx

KOWO

Köhlerwoodcap biedt u een nieuw en aantrekkelijk beglazingsconcept in kleinverpakkingen. Deze exclusieve KOWO productlijn is ideaal voor de professionele gebruiker die incidenteel bezig is met (her) beglazen , houtrenovatie of vervangen van glaslatten

De benodigde materialen zijn nu verpakt in handzame kleine hoeveelheden en voorzien van een duidelijke, korte handleiding. De geselecteerde producten voldoen aan de NPR-3577 beglazingsnorm. In het KOWO assortiment vindt u complete beglazingssetjes, maar ook de losse onderdelen.

KOWO is in een nieuw modern blauw- groen jasje gehesen, maar heeft nog wel steeds de vertrouwde kwaliteit die u gewend bent van al de KOWO producten. Het KOWO assortiment kan mooi worden gepresenteerd in een standaard winkelstelling van één of twee meter of een deel hiervan, doordat alle producten(sets) zijn voorzien van standaard verpakkingen.

Het concept is ontwikkeld in overleg met onze afnemers en sluit goed aan de behoefte van de incidentele gebruiker. We kunnen het schappenplan eventueel aanpassen aan uw wensen, raadpleeg hiervoor uw buitendienst medewerker.