Kleinverpakkingen Kowo concept

Kleinverpakkingen Kowo concept is ideaal voor de professionele gebruiker die incidenteel bezig is met (her) beglazen, houtrenovatie of vervangen van glaslatten.

 

Kleinverpakkingen Kowo concept

Producten 1-9 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Ideaal voor de professionele gebruiker

Köhlerwoodcap is sinds 1954 dé specialist op het gebied van beglazingsmaterialen, renovatieproducten en meetinstrumenten. Onder de merknaam KOWO leveren wij beglazings- en montagematerialen, beglazings- en montage gereedschappen en glas- en neuslatten.De KOWO productlijn is ideaal voor de professionele gebruiker die incidenteel bezig is met het monteren van glas of glaslatten.

Voldoet aan de NPR-3577 beglazingsnorm

De speciaal geselecteerde producten binnen het KOWO assortiment voldoen aan de NPR-3577 beglazingsnorm. Voor elke gangbare beglazingsklus is er dus een oplossing. Perfect voor glasmontage, herplaatsen van dubbel glas, stellen van kozijnen, vervangen van glaslatten bij houtrotreparaties, monteren van kruisroedes, enz. Het assortiment bestaat uit complete sets voor de kleinverbruiker, maar ook afzonderlijke verpakkingen van verschillende benodigdheden voor de zzp-er.

Minder belastend voor het milieu

Het KOWO assortiment is te herkennen aan de handige klein-verpakkingen, voorzien van een duidelijke, beknopte handleiding. Prettig voor de klant die liever niet meer koopt dan hij nodig heeft. Handig voor u, als leverancier, omdat u zo maar één verpakkingseenheid met één artikelnummer en één prijs nodig heeft. En minder belastend voor het milieu. Onze KOWO verpakkingen zijn namelijk gemaakt van gerecycled karton, en zijn volledig plastic-vrij. Daar zijn we trots op!

Private label

Doordat het concept in eigen beheer wordt ontwikkeld, is er in overleg veel mogelijk. We kunnen het schappenplan geheel aanpassen aan uw wensen, en kunnen onze KOWO producten leveren als private label variant in een uitstraling die perfect aansluit op uw behoeften. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Specialist in houtrenovatie en vulmiddelen

Köhlerwoodcap is sinds 1954 dé specialist in beglazingsmaterialen en na het samengaan met Woodcap ook dé specialist in houtrenovatie en vulmiddelen. Door eigenhandig of gezamenlijk met onze producenten de producten en het assortiment te ontwikkelen en te vernieuwen, blijven we ook dé specialist. Door de uitstekende relatie met onze leveranciers en door de producten direct van de fabrikant af te nemen, kunnen wij snelle, flexibele en creatieve oplossingen bieden. Daarom zijn grote leveringen van standaardproducten of op maat gemaakte producten voor ons geen enkel probleem.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies 

Wij vinden het uiterst belangrijk, dat u voorzien wordt van de juiste informatie en service. Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Of wilt u een offerte aanvragen? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.